Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Puttes - Fastighetsservice i Åsbro AB

BYGG/ROT - EL/NET - HEMSERVICE

Vi är företaget med det stora utbudet av tjänster för både hus & hem.

SMARTA HEM

Med det "smarta" intelligenta hemmet kan du styra allt från värme till belysning var du än befinner dig. Du kan programmera in i förväg hur du vill att belysningen ska tändas inomhus efter exakta klockslag eller enkelt tända och släcka belysningen från din smartphone. Med kameror placerade inom och utomhus kan du ha uppsikt på vad som händer hemma när du själv är borta. Med sensorer i fönster, vid dörrar och andra ställen kan du dessutom koppla in ett larm som du själv har koll på istället för att installera väktarlarm där väktarna ändå inte har befogenhet att ingripa. Möjligheterna med det intelligenta hemmet är många och nya produkter lanseras hela tiden. Tänk att du kan höja värmen i sommarstugan innan du åker hemifrån och när du väl kommer fram har den förinställda temperaturen redan uppnåtts och du slipper frysa några timmar innan värmen infinner sig.

Vi har inriktat oss på Z-Wave tekniken som anses vara framtiden inom det automatiska hemmet. Med Z-Wave vet man med säkerhet om man har stängt av kaffebryggaren när man åkt till jobbet då Z-Wave arbetar med dubbelriktat kommando.

VAD ÄR Z-WAVE >>

Vi följer hela tiden utvecklingen på marknaden och kommer uppdatera denna sida allt eftersom. I dagsläget säljer vi inga egna produkter men vi står gärna till tjänst och hjälper er med installationen.

0