Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Puttes - Fastighetsservice i Åsbro AB

BYGG/ROT - EL/NET - HEMSERVICE

Vi är företaget med det stora utbudet av tjänster för både hus & hem.

PUTTES GARAGEPROJEKT!

Mitt dubbelgarage som byggdes 1978 av den som då ägde fastigheten var ett prefabricerat garage som kom i färdiga sektioner från Mellbygarage. Taklutningen var 8 grader och takbeklädnaden var självbärande plåt. Redan 1994 när jag och min fru köpte huset var det läckage i taket och att som ung familj med små barn kosta på sig att renovera garaget fanns inte på kartan. Min far hjälpte mig att med enkla medel förhindra att det läckte in stora mängder vatten.

2017 bestämde vi oss för att äntligen göra något åt garaget. Efter kontakt med byggnadsnämnden om vad som gällde för oss togs en skiss fram och ett gratis testprogram från Progecad laddades ned på internet. Har vissa kunskaper från CAD sedan tidigare. Provperioden för programmet var 30 dagar och nu var det bråttom. Efter en stressig vintermånad hade jag lyckats att rita alla ritningar som behövdes av byggnadsnämnden och när jag skulle lämna in dem i A3 format (som ritningar ska ha) fick jag beröm för att de var så tydliga. 

I April 2018 blev byggnadslovet beviljat efter 4 veckors betänketid för yttrande hos grannarna. Garaget skulle till ytan bli lika stort som tidigare men högre så den gamla betongplattan från det tidigare garaget behölls. Nu äntligen kunde jag riva det gamla och påbörja det nya.

0