Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Puttes - Fastighetsservice i Åsbro AB

BYGG/ROT - EL/NET - HEMSERVICE

Vi är företaget med det stora utbudet av tjänster för både hus & hem.

 I de flesta fall måste den som önskar att bygga nytt eller bygga till befintlig fastighet ansöka om byggnadslov i den kommun som man önskar att bygga i. Detta gör man genom att skicka in en bygglovsansökan med teknisk beskrivning samt bygglovsritningar till byggnadsnämnden.

Detta kan verka ganska krångligt speciellt då man även behöver "fackmannamässigt" utförda ritningar på det man ska bygga. Det duger inte med en skiss utan ska vara måttsatta ritningar i olika skalor som dessutom ska bifogas på papper.

När jag senast byggde mitt eget garage bestämde jag mig tidigt för att göra mina ritningar själv då jag besitter vissa kunskaper i Cad. Detta var ganska svårt men blev riktigt bra i slutändan trots att det var både krångligt och tog ganska lång tid.

Med facit i hand slog det mig: "Om det var svårt för mig, hur svårt är det då inte för alla andra som tänker sig att bygga?"

Min tanke är att jag på sikt ska erbjuda er hjälp med allt från att göra en bygglovsansökan till att ta fram godkända byggnadsritningar för just er byggnation utan att det kommer att kosta skjortan. Men där är vi inte ännu utan jag återkommer när det är dags.

0